© Voxx Academie
VOXX VAKANTIESTAGE | S19 DE PERFORMANCESTUDIO

AUGUSTUS

26tot30
SINT-MICHIELS • Zin in een week chillen, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en beats maken, verhalen bedenken, rhymes en tekst schrijven, kostuums ontwerpen of een stukje theater regisseren? Het kan!

De VOXX VAKANTIESTAGES 12+ beogen een cool verhaal waarin jong geweld op ongedwongen wijze meegesleept worden. Performance overschrijdt de theatergrenzen en experimenteert met andere kunstvormen als muziek, film, beeldende kunst, dans, ... . We werken steeds naar een toonmoment dat doorgaat op de laatste dag van de stage.
Te verwachten:
- Theater maken en spelen
- Rap workshop: beats, rhymes & poetry
- Schrijven
- Zang: pop- en rock
- Studio-opname
- Zang-Yoga
- Film
- Regie, decor en kostuum
- Toonmoment

De S19 PERFORMANCESTUDIO is een VOXX VAKANTIESTAGE voor jongeren van 12 tot 16 jaar en loopt van maandag 26 aug tot en met vrijdag 30 aug 2019, telkens van 9u30 tot 16u30. Deze stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag 19 april 2019 om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien.
De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

VOXX ACADEMIE
Sint-Andriesdreef 22
8200 Sint-Michiels
breng me hierheen