PIEJAANOO
HEVERLEE • Piejaanoo verzorgt pianolessen op maat van de leerlingen. Piejaanoo heeft ruime ervaring met lessen aan jonge kinderen, maar ook jongeren en volwassenen zijn welkom. Tijdens alle lessen staat het speelplezier centraal.

Kinderen maken in hun eerste lessen op een speelse manier kennis met de piano door spelletjes, motorische oefeningen en grafische partituren. Geleidelijk aan leren ze liedjes op gehoor spelen en stap voor stap ook noten lezen. Voorkennis van notenleer is dus niet nodig en saaie theorielessen zijn niet aan de orde. Het lestempo en repertoire worden aangepast aan de noden en wensen van de leerling.

Zowel jongeren als volwassenen krijgen een individueel traject op maat naar hun eigen wensen en mogelijkheden. Voorkennis kan/mag maar is niet vereist. De nodige theorie wordt geleidelijk aan aangebracht, aan de piano.

Naast pianolessen organiseert Piejaanoo ook een kinderkoor voor kinderen uit de lagere school. We repeteren wekelijks op zaterdagnamiddag (niet tijdens schoolvakanties). Tijdens schoolvakanties organiseren we vakantiekampen (zonder overnachting), ook voor kinderen uit de lagere school, al worden hier wel eens uitzonderingen op gemaakt. Tijdens die kampen gaan we piano spelen, muziek maken, knutselen, spelletjes spelen, buiten ravotten, kortom, ons amuseren. Ook de allerjongsten komen bij Piejaanoo aan hun trekken: we organiseren muzieksessies voor baby's/peuters en hun ouders alsook muziekinitiatie- en belevingssessies voor kleuters.
mail ons
0032.472 56 41 17
Sint-Reneldislaan, 3
3001 Heverlee
breng me hierheen