MUZIEK KAMPJES VOOR KLEUTERS EN 7-12 JARIGEN TE BRUGGE
SINT-KRUIS • De muziek kampjes worden georganiseerd door VZW TAMBOERI en vinden plaats in Basis school De Zonnetuin, Beeweg 32, 8310 te St Kruis (Brugge).

Voor alle kampjes worden axi bonnen van de stad Brugge aanvaard ter betaling! Kampjes die volzet zijn, worden niet meer ingeschreven!

Elk muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Ze duurt twee, drie of vijf dagen. Je kan hier als ouder zelf in kiezen. Kleuter kampjes zijn toegankelijk voor kindjes vanaf drie jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd. Er is vaak ook een kampje voor kinderen van zeven tot twaalf jaar.

Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt. In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz… Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek en een rusthoek. Daarna is er even vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast.

?Vzw Tamboeri wil zich onderscheiden van andere organisaties door kleinschaligheid en kwaliteit . Daarom worden max 17 kindjestoegelaten op elk kamp. De kampjes worden begeleid door professionele medewerkers van Tamboeri, met ruime ervaring met kinderen en muzikale activiteiten. Het is onze missie dat ieder kindje een plekje vindt in de groep, dat ieder kind ruimte krijgt en aan bod mag komen met haar ideeën, creaties, gevoelens en gedachten. Het scheppen van een sfeer van gezelligheid, zorg en veiligheid, en tegelijkertijd uitdaging en prikkeling zijn voor ons daarom essentieel. We worden telkens bijgestaan door minimum één assistent, afhankelijk van de groepsgrootte. Assistenten worden zorgvuldig gekozen en komen in de eerste plaats helpen om zelf muzikale ideeën en ervaring op te doen.
Er is voor en na opvang vanaf 08.15 en tot 17.00 (vrij spel).

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.485 18 93 64